DESPRE NOI

Loialitatea si grija fata de pacienti sunt valori pe care le distingem si promovam in cadrul cabinetului DENTOMAR-B si care reprezinta valorile cabinetului/ a echipei de medici.Incurajam onestitatea ,responsabilitatea si lucrul in echipa !

Medici dentisti si de chirurgie dento-alveolara dedicati profesiei va vor ajuta sa intelegeti fiecare tratament si impreuna vom alege cea mai potrivita solutie , putind pleca de la cabinet pe deplin multumiti!

Garantia in plus pe care v-o oferim este experienta noastra de peste 20 ani de existenta a cabinetului si 30 de ani de activitate profesionala,timp in care a trebuit sa tinem pasul cu noi standarde profesionale si respectand  confidentialitatea si etica. .De asemenea sau format , au lucrat si lucreaza medici dentisti constiinciosi, devotati profesiei lor , cu respect pentru pacientii lor,responsabili de rolul pe care si l-au asumat : acela de a face tratamente corecte cu materiale de buna calitate,care sa dureze in timp , ca in final sa aduca un zambet pe chipul dumneavoastra!

Iar zambetul este cea mai mare multumire a noastra!

Va asteptam zilnic:

Luni - Vineri  9.30-21
TEL:0256-489.606

ECHIPA NOASTRA DE MEDICI

 

 

15

Dr.Maria Budur medic primar

Absolventa a Institutului de Medicina  Timisoara ,Facultatea  de Stomatologie, promotia 1984.

Pe perioada celor  trei ani de stagitarura a lucrat in mai multe cabinete  stomatologice apartind  spitalului orasenesc Caransebes,  jud.Caras-Severin:   Liceul Pedagogic,Liceul Matematica-Fizica , I.C.M.Caransebes,  Luncavita, Constantin Daicoviciu,CPL Balta Sarata si o perioada scurta, la Policlinica Sannicolau-Mare, jud.Timis,sustinad din 6in 6 luni examene  la Resita .

Dupa terminarea stagiaturii ,a urmat a doua repartitie  in jud.Gorj, la Dragotesti –Motru, la un cabinet stomatologic  ce  apartinea Intreprinderii  Miniere,  Gorj. A urmat  o perioada in care a participat la cursuri de perfectionare la Clinica de Chirurgie Maxilo-Faciala Timisoara si la Clinica de Stomatologie Infantila.

Dupa patru ani de la absolvire  sustine un  alt examen  reusind  astfel sa se transfere  in jud.Timis , ajungand in sfarsit aproape de casa.

In 1990 sustine  la Cluj  examenul  de secundariat(rezidentiat)in stomatologie generala si astfel ajunge sa lucreze  in Timisoara ca titular la un cabinet de intreprindere.

In 1991 sustine examenul  de medic specialist,  iar din 1992 isi infiinteaza propriul cabinet lucrand in paralel  o perioada de aproape doi ani atat  la stat cat si  in sistem privat,ulterior ramand sa lucreze numai in sistem privat.

Participa  la diverse programe  de instruire  in domeniul stomatologiei (cursuri,simpozioane ,congrese) , iar in 1997 sustine examenul de medic primar stomatolog.

Isi continua cu pasiune munca numai in cabinetul privat , dedicandu-se cu profesionalism  pacientilor ei  si acestei  ramuri medicale,  dezvoltindu-se in permanenta si  chiar  creind noi locuri de munca pentru alti medici dentisti : ,,mi-am dorit dintotdeauna  sa-mi dedic viata oamenilor ajutindu-i  in momentele de suferinta, astfel incat sa le pot readuce zambetul  de bucurie pe chip!”

Motto: Viata nu este asa cum ne-o dorim,ci asa cum este ea ! 
Ziua zambetului este in fiecare zi; o atitudine  a sufletului de a privi dincolo de sens!

 

Dr.Anca Gruici medic dentist

 

 

Absolventa a Facultatii de Medicina Dentara “Victor Babes ”, Timisoara, promotia 2005

Inca din timpul facultatii a lucrat in acest cabinet,luand contact cu pacientii si cu diferite solutii de tratament aplicate; cu aparatura din cabinet si cu diferitele  materiale  si tehnici folosite Participa la simpozioane ,congrese si cursuri de perfectionare  in domeniul stomatologie.

Are capacitatea  deosebita  de a intelege usor dorintele pacientilor si de a le transpune in  realitate,avand o experienta de peste 10 ani si dedicandu-se cu profesionalism  pacientilor.Este apreciata pentru tratamentele nedureroase si pentru atitudinea mereu pozitiv

Motto:Vrem sa va facem sa zimbiti mai des,cu incredere si zambet cu zambet,zi de zi ,sa facem  o lume mai fericita.

 

 

Dr.Virgil Gurau medic dentist

Absolvent al Facultatii de Medicina Dentara “Victor Babes” ,Timisoara ,promotia 2005.  

Preocupat   in mod constant de dezvoltarea  sa profesionala,meticulozitatea si rabdarea ce il caracterizeaza in timpul efectuarii tratamentelor ,in special cele endodontice,il face apreciat de catre pacienti.

Motto:       Zambetul nu are varsta .El este expresia exterioara  a sufletului.

 

 

 

 

Dr. Dance Florina medic specialist chirurgie dento-alveolara

 

Absolventa  a Facultatii de Medicina Dentara“Victor  Babes" Timisoara promotia 2005.

Fire ambitioasa, a inceput inca din anul patru  de facultate  sa vina la cabinet luand contact cu pacientii si tratamentele effectuate  iar pasiunea  pentru aceasta profesie a determinat-o ulterior   dupa   terminarea facultatii sa isi completeze  studiile in domeniul chirurgiei dento-alveolare, obtinand specializarea in aceasta ramura chirurgicala.

Datorita competentei dobandite  si datorita respectului fata de pacienti,cu incredere  puteti   alege impreuna  solutiile de tratament optime.

Motto: “Pretuim oamenii care lucreaza cu pasiune,care

               doresc sa se dezvolte in permanenta si cred in progres!

 

 

 

Secretar. Anca Roncov

 

Secretara,absolventa a Facultatii de Stiinte Economice , Universitatii de Vest Timisoara,promotia 2008.

Cu constiinciozitate si amabilitate relationeaza cu pacientii ocupandu-se de programari si de munca de secretariat.

Comments are closed